Prima pagină

Tutoriale web
Un mic ghid de programare web

.
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active Acum este Vin Sep 10, 2010 9:00 am

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
 Fast_web_browser 
Autor Mesaj
Vizitator
Vizitator

Mesaj Fast_web_browser
Salut! As vrea sa imi public si eu propriul web browser numit fast-web. download link http://www.2shared.com/file/G-vPVr8B/Th ... _andy.html. Cn vrea ma poate vizita pe forumul http://programming2009.forums-free.com/, sau la adresa de
yahoo: andy.alex32. Multumesc! :) Nu prea am membri pe forum :sad: .

Joi Iul 08, 2010 9:48 pm
Profil E-mail
Site Admin
Site Admin

Mesaj Re: Fast_web_browser
felicitari cu browserul tau, da mai ai de lucru la el

1. bara de adrese e imensa, daca nu ai observat cam toate browserele au renuntat la bara si pun doar taburile ca sa mareasca spatiul disponibil
2. ai un bug, nu pot vedea partea de jos a site-ului (am intrat pe tutorialeonline.net ) si scrolul merge pana la jumatate (am xp 64 biti)
3. nu permiti taburi separate... eu folosesc de ani buni opera (si in timp multe optiuni care exista de ani buni in opera au inceput sa apara si in celelalte browsere)
4. nu permiti motor de cautare intern (toate browserele au acum posibilitatea sa cauti direct in bara de adrese folosind google, bing, yahoo sau alt motor la alegere
5. testul ACID pentru testarea browserelor da un rezultat groaznic la tine... mai ai de lucru la css si probabil si la motorul js (nu stiu cum stai cu pluginurile) ( 13 din 100 la tine iar pentru ultima versiune de opera e 99 din 100 deci prefer de 100 ori opera decat browserul tau)

oricum spor la dezvoltare

Joi Iul 08, 2010 11:32 pm
Profil E-mail YIM WWW
Asta vorbeste mult
Asta vorbeste mult

well remus are dreptate + ce ti-am spus pe messenger.
sfat: axeazate foarte mult pe engine-uil de css, cache, rendering page, javascript.
lasa flashul pentru mai incolo.

P.S axeazate mult pe css nu mai vrem un Internet Explorer care merge pe partea stanga cand restul sunt pe dreapta. :D

Joi Iul 08, 2010 11:38 pm
Profil E-mail YIM
Vizitator
Vizitator

Stiu ca am gresit cu browserul :oops: dar am rezolvat problemele cu taburile, progress bar, status bar, dar nu stiu cum sa fac cu css. Ma poate ajuta cineva, sa imi explice sau sa zica un site de unde pot invata.

Vin Iul 09, 2010 3:23 pm
Profil E-mail
Vizitator
Vizitator

Ehe ! Ce browser dragut ! :D Felicitari !
In ce e facut ? VB ?

Vin Iul 09, 2010 10:15 pm
Profil E-mail
Vizitator
Vizitator

Bogdan2091 ms. Da, e facut in Vb2008 :D . Am facut si alta versiune cu taburi, progress bar, status bar, etc. Dar la testul ACID tot 13/100 imi da. Ce ar trebui sa fac ? :sad:

Dum Iul 11, 2010 8:48 pm
Profil E-mail
Site Admin
Site Admin

pai http://en.wikipedia.org/wiki/Acid3
scrie clar ce face acel test... verifica compatibilitatea browserului conform cu standardele w3c
ca sa il faci compatibil ar trebui intai sa stii standardele...

pe partea de headere cum sta la standarde? stie de standardele http 1.0 sau 1.1 ?
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_HTTP_headers

pe partea de css ce stie? css1, 2 sau 3?

pe partea de interpretare a codului html ce standarde stie? html4 sau 5?
xhtml stie? da xss? ce versiuni din aceste standarde stie sa interpreteze corect ?
stie sa ignore tagurile pe care nu le cunoaste? eventual sa avertizeze utilizatorul cand detecteaza o problema cu un tag necunoscut sau incorect?

pe partea de javascript si apleturi java ce versiuni stie sa interpreteze?

si tot asa...

asta inseamna sa treci de testul acid, ca fiecare componenta din browser sa respecte anumite standarde la interpretarea paginii

multi ani la rand testul acid si browserele erau problematice, deoarece nici un browser nu repecta 100% standardele (nici acum nu o face, dar totul 99% cum are opera eu zic ca e ok)

Dum Iul 11, 2010 10:03 pm
Profil E-mail YIM WWW
Vizitator
Vizitator

Am facut si versiunea a 2-a a browserului :D , incercati-o va rog. Dar la testul ACID tot 13/100 am :sad:
link: http://www.2shared.com/file/7uJ8s6GK/Web_Fast_v20.html

Mie Iul 14, 2010 8:41 am
Profil E-mail
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ]