|
|
|
|
Tutoriale web
Un mic ghid de programare web |
| |
. |
|
|
|
Înregistrare • FAQ
• Căutare • Autentificare |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
Cateva corectarii la un meniu
| Autor |
Mesaj |
|
Pigmy
Tipul cercetator
|
 Cateva corectarii la un meniu
HTML: Cod: <link href="styles.css" rel="stylesheet" type="text/css"> <script src="meniu.js" type="text/javascript"></script>
<ul id="meniu"> <li><a href="contact.php">Contact</a></li> <li><a href="echipa.php">Echipa</a></li> <li><a href="radio.php">Radio</a></li> <li><a href="">Forum</a></li> <li><a href="index.php" onmouseover="mopen('m1')" onmouseout="mclosetime()">Programe</a> <div id="m1" onmouseover="mcancelclosetime()" onmouseout="mclosetime()"> <a href="#">Programe</a> <a href="#">Programe</a> </div> </li> <li><a href="">Acasa</a></li> </ul> CSS: Cod: a { color: #76DEFC; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: underline; color: #FFFFFF; }
#meniu li {
height: 40px; line-height: 40px; display: inline; background-color: #4D4D4D; float: right; }
#meniu li a { padding-left: 10px; padding-right: 10px; display: block; background-color: #4D4D4D; border-left: 2px solid #000000; }
#meniu li a:hover { background-color: #4D4D4D; }
#meniu div { visibility: hidden; background-color: #4D4D4D; border-right: 2px solid #000000; border-top: 2px solid #000000; border-bottom: 2px solid #000000; }
#meniu div a { background-color: #4D4D4D; }
#meniu div a:hover { background-color: #4D4D4D; } 1. Vreau ca marimea de la butonul programare sa fie fix asa si jos, adica cand duc click-ul pe programare si subforumurile sa fiu la fel de marime.
|
| Vin Iul 02, 2010 1:32 am |
|
 |
|
bogdaniel
Asta vorbeste mult
Membru din: Mie Ian 14, 2009 5:55 pm Mesaje: 199 Localitate: Ploiesti
|
 Re: Cateva corectarii la un meniu
Well raspunsul este acesta: How to Ask Smart Questions citestel.. si revino cu intrebarea.
_________________ “When debugging, novices insert corrective code; experts remove defective code.” – Richard Pattis
|
| Dum Iul 04, 2010 11:31 am |
|
 |
|
Pigmy
Tipul cercetator
|
bogdaniel: Tu faci deosebire intre un forum si o carte? Eu cer o reparare, tu imi dai sa citesc ceva...mai bine nu raspundeai...dupa cum mia spus un scripter "Degeaba pui omul sa citeasca, daca nu-i corectezi probleme, problema corectata e un pas inainte acelui om." M-am lamurit...
|
| Mie Iul 07, 2010 9:27 pm |
|
 |
|
bogdaniel
Asta vorbeste mult
Membru din: Mie Ian 14, 2009 5:55 pm Mesaje: 199 Localitate: Ploiesti
|
Pigmy scrie: bogdaniel: Tu faci deosebire intre un forum si o carte? Eu cer o reparare, tu imi dai sa citesc ceva...mai bine nu raspundeai...dupa cum mia spus un scripter "Degeaba pui omul sa citeasca, daca nu-i corectezi probleme, problema corectata e un pas inainte acelui om." M-am lamurit... Sunt sigur ca toti cei care au citit acest topic au fost de acord cu mine in cazul in care nu ti-ai dat seama este un fel de tutorial cum sa pui o intrebare unui om. Citat: 1. Vreau ca marimea de la butonul programare sa fie fix asa si jos, adica cand duc click-ul pe programare si subforumurile sa fiu la fel de marime.
ti se pare ca intrebarea ta are vreo logica, un sens ? nu ai primit un raspuns la intrebarea ta pentru ca nimeni nu a inteles ce vrei tu sa faci... Iar "scripter-ul" ca nu am stiu ce inseamna acest cuvant.. nu am gasit in dex ti-a spus prost foarte prost in primul rand tu ar trebui sa mai stai sa mai citesti inainte sa rezolvi problema unui om. Poate Aici vei gasi o explicatie la coder / programmer dar nu si "scripter"
_________________ “When debugging, novices insert corrective code; experts remove defective code.” – Richard Pattis
Ultima oară modificat de bogdaniel pe Mie Iul 07, 2010 11:24 pm, modificat 1 dată în total.
|
| Mie Iul 07, 2010 9:47 pm |
|
 |
|
Birkoff
Site Admin
Membru din: Lun Mai 15, 2006 11:24 am Mesaje: 1240 Localitate: Bucuresti
|
bogdanel ca si mine se referea ca nu intelegem ce vrei de la noi, care e problema exacta si intrebarea? de aceea te-a pus sa citesti linkul acela ca sa stii sa pui intrebarea in asa fel ca sa stim si noi cum sa te ajutam
e una din regulile acestui forum, nu te supara... da chiar nu intelegem la ce te referi cu "butonul" tau
_________________ Pagina personala, servicii, portofoliu || Esti curios ce scrie in avatarul meu? || Instaleaza bara de unelte Tutoriale WEB Ofer cursuri initiere php/mysql online prin mess/remote (initiere in stilul de programare MVC). Detalii pe mess.
|
| Mie Iul 07, 2010 9:54 pm |
|
 |
|
Pigmy
Tipul cercetator
|
Birkoff: Aceasta parte a meniului am facut-o eu singur, multumesc de ajutor.
|
| Mie Iul 07, 2010 11:22 pm |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|