Prima pagină

Tutoriale web
Un mic ghid de programare web

.
Vizualizare mesaje fără răspuns | Vizualizare subiecte active Acum este Vin Sep 10, 2010 9:02 am

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
 cum fac legatura intre site si forum? 
Autor Mesaj
Vizitator
Vizitator

Mesaj cum fac legatura intre site si forum?
Mi-am facut un site, cu hosting de la home.ro,mi-am instalat si un forum dar pe local host,cine ma poate ajuta? Cum pot face legatura intre site si forum acum? Mentionez ca forumul l-am facut cu xampp si phpbb3 si cand am instalat xampp el s-a dus direct pe localhost. Cine imi poate spune ce am gresit, sau cum fac legatura intre ele. Eu in site am o eticheta FORUM dar e in html o foaie simpla, acolo vreau sa fie forumul.Va multumesc anticipat.

Mie Iul 21, 2010 4:54 pm
Profil E-mail
Asta vorbeste mult
Asta vorbeste mult

Mesaj Re: cum fac legatura intre site si forum?
well in primul rand poti renunta la home.ro :-) in al doilea rand nu poti folosi localhost ca si webhosting din simplu motiv ca nu cred ca vrei sa stii calculatorul deschis 24/7/365/366 si sa investesti bani in asa ceva deci poti incepe cu un hosting free de la lx.ro sau xhost.ro ( altele nu stiu ) sau te poti duce la goddady.com sa iti iei cu 15$ pe 3 luni hosting + domeniu pe un an.
in al doilea rand ca sa legi forumul de site poti face printr-un simplu link
Cod:
<a href="link_catre_forum">Forum</a>

Daca crezi ca raspunsul de mai sus nu te-a ajutat incearca sa reformulezi intrebarea si poate vei primi un alt raspuns.

Mie Iul 21, 2010 5:00 pm
Profil E-mail YIM
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ]