|
|
|
|
Tutoriale web
Un mic ghid de programare web |
| |
. |
|
|
|
Înregistrare • FAQ
• Căutare • Autentificare |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|
Joomla cu template T3 Framework
| Autor |
Mesaj |
|
computerscom
Vizitator
Membru din: Mar Iun 29, 2010 2:20 pm Mesaje: 7 Localitate: Alba Iulia
|
 Joomla cu template T3 Framework
Pentru ca am tot auzit de T3, amvrut sa vad ce au facut baietii de la Joomla. Am luat un domeniu .com si am hotarat sa fac un site. Ce site sa fac ? Daca Internet-ul este plin de site-uri cu filme online si majoritatea niste minciuni (Am vrut sa vad un film si m-am luat cu mainile de cap, numai link-uri minciuna si trimiteri de la un site la altul. In final am renuntat si m-am uitat la TV.), am zis sa fac si eu unul. Nu cred ca voi pune filme pe el, este prea complicat cu drepturile de autor, am pus cateva prezentari de filme si ceva muzica de pe Youtube. Ce vreau sa scot in evidenta este faptul ca - Joomla cu template-ul respectiv, dupa instalare si adaugare de continut, avea la un test cu Page Speed, 65%, procent. M-am apucat de optimizat si l-am ridicat la 94%. Cel mai important lucru este ca pana acum faceam combinari de fisiere CSS si JavaScript, acum cu T3, nu a mai foast nevoie, face template-ul si chiar bine.
site-ul este filme-online-actiune-aventura.com
_________________ www.webdesign-alba.com
|
| Vin Iul 23, 2010 5:40 pm |
|
 |
|
bogdaniel
Asta vorbeste mult
Membru din: Mie Ian 14, 2009 5:55 pm Mesaje: 199 Localitate: Ploiesti
|
 Re: Joomla cu template T3 Framework
sa inteleg ca iubesti joomla ? eu unul nu sunt foarte interesat de cms-uri de genul prefer .. sa lucrez cu cod scris de la 0 oricum site-ul este dragut tema este realizata de tine ? sau este free ?. cat despre filme eu zic sa oferi posibilitatea userilor sa puna link-uri de vizionare online(mega videos etc) si tu sa nu iti asumi responsabilitatea pentru contentul postat de ei. 
_________________ “When debugging, novices insert corrective code; experts remove defective code.” – Richard Pattis
|
| Vin Iul 23, 2010 6:56 pm |
|
 |
|
computerscom
Vizitator
Membru din: Mar Iun 29, 2010 2:20 pm Mesaje: 7 Localitate: Alba Iulia
|
Nu pot spune ca iubesc Joomla, sau un alt CMS. Este mult mai simpla realizarea unui website cu ajutorul lor. Inainte vreme, lucram mult HTML, ma omora si de ce sa nu recunosc, acum un website in Joomla, sau WordPress, dureaza cel mult doua zile si are toate facilitatile. Foarte corect spui, un site de la a la z, in PHP, de ex. este the best, insa stii tu, oamenii vor repede si ieftin acum.
Template-ul nu este facut de mine, site-ul a fost aranjat in doua zile, era greu sa faci asa ceva repede.
Multumesc pentru pareri si comentariu !
_________________ www.webdesign-alba.com
|
| Vin Iul 23, 2010 8:46 pm |
|
 |
|
bogdaniel
Asta vorbeste mult
Membru din: Mie Ian 14, 2009 5:55 pm Mesaje: 199 Localitate: Ploiesti
|
computerscom scrie: Nu pot spune ca iubesc Joomla, sau un alt CMS. Este mult mai simpla realizarea unui website cu ajutorul lor. Inainte vreme, lucram mult HTML, ma omora si de ce sa nu recunosc, acum un website in Joomla, sau WordPress, dureaza cel mult doua zile si are toate facilitatile. Foarte corect spui, un site de la a la z, in PHP, de ex. este the best, insa stii tu, oamenii vor repede si ieftin acum.
Template-ul nu este facut de mine, site-ul a fost aranjat in doua zile, era greu sa faci asa ceva repede.
Multumesc pentru pareri si comentariu ! mare dreptate si in acelasi timp nu stiu.. in cadrul unei firme nu cred ca m-ar avantaja sa stiu wordpress la perfectie sa construiesc un site pe el  maj firmelor lucreaza cu framework-uri propii ( in ro nu stiu daca e la fel ) si .. sunt si alte metode sa faci un site in 2 fara sa folosesti un cms.  parerea mea
_________________ “When debugging, novices insert corrective code; experts remove defective code.” – Richard Pattis
|
| Vin Iul 23, 2010 9:49 pm |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 4 mesaje ] |
|