|
|
|
|
Tutoriale web
Un mic ghid de programare web |
| |
. |
|
|
|
Înregistrare • FAQ
• Căutare • Autentificare |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|
| Autor |
Mesaj |
|
Blader
Vizitator
|
 Parteneriat
Detin un joc online cu foarte multi jucatori. Jocul este gazduit pe un server dedicat din Bucuresti,cu o viteza foarte buna. In orele de varf aveam si 200 de jucatori online. Problema este ca scriptul este codat cu eAccelerator si am nevoie sa creez un capcha la inregistrare, deoarece niste copii creau cu un bot foarte multe conturi, facand serverul sa se miste mai incet. Am nevoie de un partener, sa devina administratorul comunitatii si sa aducem imbunatatiri jocului. Il voi rasplati aproape lunar din banii castigat prin Google Adsense.
|
| Lun Mai 10, 2010 12:32 am |
|
 |
|
bogdaniel
Asta vorbeste mult
Membru din: Mie Ian 14, 2009 5:55 pm Mesaje: 199 Localitate: Ploiesti
|
 Re: Parteneriat
i`m in pm me.
_________________ “When debugging, novices insert corrective code; experts remove defective code.” – Richard Pattis
|
| Lun Mai 10, 2010 1:45 am |
|
 |
|
Mr49r
Vizitator
|
Detaliile imi spun ca e vorba despre sursa la jocul http://www.tribalwars ?!
|
| Lun Mai 10, 2010 6:19 am |
|
 |
|
bogdaniel
Asta vorbeste mult
Membru din: Mie Ian 14, 2009 5:55 pm Mesaje: 199 Localitate: Ploiesti
|
mi-am dat seama ca despre asta era vorba altfel ceream eu detalii inaintea ta... da stiu jocul am jucat pe versiunea triburile.ro(L1 un milion de puncte inca mai exista contul dar am sitter nu am timp sa mai joc)
P.S nu cred ca mai gasesti pe acolo alt source code de la vreun joc browser based codat in Accelerator care nu poate fi decompilat.. si modificat:-) damn i`m so good at this.
_________________ “When debugging, novices insert corrective code; experts remove defective code.” – Richard Pattis
|
| Lun Mai 10, 2010 8:10 am |
|
 |
|
Mr49r
Vizitator
|
Pai nu poti folosi scriptul..e ilegal daca il folosesti in scopuri comerciale..i-ar daca ai succes cu el , in cel mai bun caz primesti o amenda care sa te potoleasca. Bafta.
|
| Lun Mai 10, 2010 1:26 pm |
|
 |
|
Blader
Vizitator
|
Îmi asum orice răspundere asupra scriptului.
|
| Lun Mai 10, 2010 9:11 pm |
|
 |
|
|
Pagina 1 din 1
|
[ 6 mesaje ] |
|